ECOBOOKSFa uns anys es va posar en marxa una iniciativa per estalviar recursos: el reciclatge de llibres. 

Es fa mitjançant una empresa IDDINK que és l'encarregada de proveir, gestionar i controlar el procés de reutilització de llibres. L'AMPA dóna suport a les famílies i també a l'empresa, supervisant que el procés es desenvolupi de la manera adequada. Hi ha una sèries de CONSELLS que asseguren el correcte funcionament:

1. IDDINK proporciona els ecollibres a l'alumnat (mes de setembre), que s'estalvia una quantitat de diners considerable. Normalment el pagament és per transferència, mitjançant sevicaixa o rebut domiciliat, recordeu sempre de guardar el justificant (no entregar mai l'original) i posar la referència, el nom i el curs de l'alumne. S'eviten malentesos i ens assegurem en les nostres actuacions.
2. És recomanable revisar el material, amb l'albarà d'entrega i assegurar-nos de que el seu estat és el correcte i així no tenir cap responsabilitat sobre defectes anteriors.
3. Hi ha un compromís per part de l'alumnat de tractar bé el material, no fer-ho malbé, ni escriure o subratllar. Si hi ha alguna incidència s'ha d'informar a l'empresa.
4. S'ha de retornar el material en les dades assenyalades per IDDINK (mes de juny). El funcionament és el següent: l'empresa ens facilita unes claus per tal d'accedir al nostre compte virtual, descarregar-nos un albarà, que ha de coincidir amb el que hem de retornar.
5. Si ens queda alguna matèria pendent pel mes de setembre, hem de pagar una quantitat de diners en concepte de reserva d'aquest llibre. En setembre l'haurem de retornar, encara que es repeteixi curs.

És cert que a vegades hi han incidències, no ho negarem. Però hem millorat molt en la nostra gestió gràcies a l'esforç de la darrera comissió de reciclatge i als encarregats de l'empresa. Així que esperem continuar millorant, per això si voleu posar-vos en contacte amb l'empresa:


Tel 902 565 411
info@iddink.cat

Si no podeu resoldre la incidència o teniu un dubte i us voleu posar en contacte amb algú de l'AMPA: 

yoitale@gmail.com

Intentarem ajudar-vos en tot el que estigui al nostre abast, el més aviat possible.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada