QUI SOM


Quan els nostres fills comencen a l'institut tots patim un canvi molt fort. Per una banda ens pensem que són grans i que han d'espavilar, per un altre són una sèrie de canvis en els horaris que sovint fan que no estem tan a sobre d'ells com acostumem i per un altra tot això es combina amb una explosió hormonal adolescent que recompon la seva personalitat.
La idea d'aquest bloc és intentar orientar una mica a les famílies, canalitzar les seves demandes, informar, participar amb una comunicació interactiva. Potser tot això quedarà en meres intencions (esperem que no). Ens agradaria que ens expresseu les vostres opinions amb sinceritat i respecte.

Moltes persones es pregunten perquè serveix l'AMPA a l'institut, doncs en principi no hi ha servei de menjador, ni extraescolars... però nosaltres considerem que l'AMPA és més que tot això. És una associació per agrupar a les famílies i els seus fills, canalitzar les seves demandes i lluitar pels seus interessos, donar resposta a les seves inquietuds i fer seu un projecte que és comú, l'educació. Si no hi ha AMPA, no hi ha unió i els nostres interessos com a pares no són representats per ningú.

És difícil perquè en aquesta etapa es perd el contacte entre les persones i quan tenim un problema resulta complicat de solucionar-ho. Els nostres fills necessiten de la nostra implicació en la seva educació encara que siguin més grans i des de l'AMPA es compleixen diverses funcions:


 • Recolzament als nois i noies amb xerrades i conferències sobre temes propis de l'adolescència.
 • Comissió de seguiment del procés de reutilització dels llibres.
 • Organització de festes extraescolars dedicades als nostres fills.
 • Intermediació en resolució de problemes amb les famílies i l'institut.
 • Compra de material necessari que no és subvencionat per la Generalitat.

  Tot això és possible gràcies a les famílies que voluntàriament aporten les seves quotes i a l'esforç de molts pares i mares que sacrifiquen el seu temps personal en les tasques de col·laboració. 
  La nostra intenció no és altra que aproximar-nos una mica més a les famílies i que entenguin que encara que els nostres fills siguin a l'institut, necessiten el nostre recolzament.
  Aprofitem l'ocasió per recodar-vos que necessitem col·laboradors per tirar endavant els nostres projectes...

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada