diumenge, 15 d’octubre de 2017

ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DE LA CANTINA CURS 2017-2018

MODALITAT DEL SERVEI El servei de Bar- Cantina es prestà en la modalitat “cuina in situ”, es a dir, l’elaboració dels esmorzars es fan en el mateix centre escolar i si s’escau, s’ofereixen menús per qui ho demani, sempre que l’ infraestructura del local ho permeti El servei es durà a terme durant tots els dies lectius d’acord el calendari escolar que publica el departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, adaptant-lo als dies de lliure disposició i festes locals que afectin al centre escolar. 

USUARIS DELS SERVEIS DEL BAR- CANTINA I/O MENÚS Poden utilitzar els serveis oferts, tot l’alumnat, el personal docent i administratiu del centre. 

METODOLOGIA DE TREBALL El personal encarregat del servei comença a les 7:00h del mati, d’aquesta manera, els mestres i els alumnes, una mica abans d’entrar a classe, podran encarregar l’esmorzar i així no hauran d’esperar-se a les hores de pati, quan tothom ve de cop. De la mateixa manera, es podrà demanar si volen servei de dinar, per poder organitzar millor els menús diaris. El personal del servei, romandrà fins les 15:30h i s’encarregarà de la neteja dels estris i mobiliari del servei. 

REGIM ECONÒMIC DE LA GESTIÓ Hi ha una pancarta de preus dels productes, que consta d’entrepans freds, calents, fruites, dolços, begudes, cafès, infusions...etc, que està penjada a sobre el taulell de la Cantina i que us l’adjuntem a l’últim full. La forma de pagament dels esmorzars, es en efectiu al moment de demanar-lo. El preu del dinar s’estableix a 8.00€, consta de menjar casolà, amb productes de temporada i proximitat, aquest preu inclou, el primer i el segon, en un plat únic, amanida, postres, pa i aigua. Per tal d’estimular el consum, s’ha posat en marxa un sistema de targes amb les que s’ofereix un dinar gratuït per cada deu menús consumits. Per utilitzar el servei de menjador, s’haurà de demanar el dia abans i es pagarà en efectiu el dia que es quedi. Si es una urgència, podrà avisar abans de les 10:20h del mateix dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada