diumenge, 6 de novembre de 2016

CONCURS FOTOGRÀFIC PER A JOVES

Concursos a les xarxes socials de la Diputació de Barcelona

#jodicprouVols expressar el teu punt de vista sobre la violència envers les noies joves?
Des de la Diputació de Barcelona organitzem #jodicprou, un concurs audiovisual i fotogràfic a través dels nostres canals de Facebook i d'Instagram perquè comparteixis la teva opinió sobre la violència masclista que pateixen algunes noies en la relació de parella, a l'espai públic i al ciberespai.
Contra la violència masclista envers les noies joves #jodicprou!

Qui pot participar?

Joves de 16 a 30 anys residents a Espanya.

Com ho faig?

1.- Segueix els nostres comptes oficials a Facebook Instagram.
2.- Fes fotografies o vídeos de no més de 20 segons que expressin el teu punt de vista sobre la violència masclista que pateixen les noies joves en les relacions de parella tant al món real com al virtual.
3.- Si participes a Instagram, puja la foto o vídeo amb l'etiqueta #jodicprou i #dibacat. Has de tenir el teu perfil en obert (no privat) per a poder participar.
Si participes a Facebook, publica les teves imatges o vídeos a través de la plataforma Easy Promos.

Calendari

El concurs comença el 20 d'octubre a les 9 h del matí i s'acaba el 14 de novembre a les 23.59 h.

Premis

El premi serà una càmera GOPRO HERO4 o similar.
Farem un sorteig entre totes les persones que hi participin a través de la plataforma per a premis a xarxes socials Easy Promos, plataforma que tria de forma automàtica el guanyador entre tots els participants. El dia 16 de novembre deixarem un missatge a la fotografia o vídeo guanyador perquè el seu autor es posi en contacte amb nosaltres.
 

Propietat intel·lectual i drets d'imatge

Les persones que hi participin han de garantir que són les legítimes titulars dels drets d'explotació de les fotografies i/o els vídeos, que les fotografies i/o vídeos estan lliures de qualsevol mena de càrrega, gravamen o dret a favor de tercer.
A més, les persones participants consenten expressament que les imatges o els vídeos presentats puguin ser publicats i reproduïts per la Diputació de Barcelona, i, així mateix, reconeixen que disposen del consentiment exprés per a la captació, publicació i reproducció de les imatges de la persona o persones que apareguin a les fotografies o als vídeos.
 

Bases del concurs

Consulta les bases del concurs.
Mira les fotografies i vídeos que s'han compartit a Instagram #jodicprou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada