divendres, 1 d’abril de 2016

FIRA GUIA'T 2016

Enguany, la Fira Guia’t arriba a la seva setena edició, i en ella es mostrarà tot el ventall d’ ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s'ofereixen a la comarca del Vallès Oriental. La Fira tindrà lloc el 6,7 i 8 d'abril, a la nau Dents de Serra de Roca Umbert, i està organitzada pel Consell Comarcal, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Durant 3 dies els visitants de la Fira, individuals o com a grup, podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estands. Els visitants també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat a cada persona. 

Tot i que la fira s’adreça especialment als alumnes de 4t d’ESO, la tarda del dijous 7 d'abril està pensada per un públic més gran. Aquest dia, a part de poder visitar els estands informatius i l’exposició, es pot assistir a la xerrada que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Roca Umbert. A les 19:00 h., el Roman Castro parlarà de "COM ENS PREPAREM PER LES PROFESSIONS DEL FUTUR?”. Aquesta xerrada està pensada per facilitar informació, a les mares i pares, sobre les competències i habilitats que necessitaran als seus fills i filles.


PROGRAMACIO DE LA FIRA GUIA'T

Enllaç a la pàgina de l'Ajuntament de Granollers que amplia informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada