dilluns, 8 de febrer de 2016

VOLUNTARIAT DE VILANOVA DEL VALLESDADES DE CONTACTE:

VOLUNTARIAT VILANOVA
Centre Cultural de Vilanova del Vallès
Passeig del Centenari, s/nº
08410-VILANOVA DEL VALLES
TELF. 938456240
email: voluntariatvdv@gmail.com

Benvolgudes famílies, 

Us informem de que ha nascut una nova associació: VOLUNTARIAT DE VILANOVA DEL VALLÈS, sense ànim de lucre i formada per voluntaris i que va dirigida a persones del nostre poble amb malalties de diferents tipus.

Necessiten voluntaris amb professions liberals que puguin dedicar puntualment assessorament o ajuda professional als malalts o a les famílies (advocats, psicòlegs, metges, ...). Però també la implicació dels nostres joves en moltes de les activitats que es duran a terme, ajudant com a voluntaris. És interessant per la joventut sentir-se útil i cooperar, promovent la solidaritat, però també proporcionant una visió de la vida més enriquidora, perquè a vegades en la comoditat s'ens oblida que hi ha gent que ho passa malament i necessita suport. Qualsevol aportació és necessaria.

Els objectius d'aquest associació són:

• Fomentar el voluntariat en activitats relacionades amb persones amb malalties cròniques (cardiovasculars, oncològiques, degeneratives...) defensant la igualtat i la inclusió social.
• Conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania envers aquests col·lectius.
• Ajudar i promoure bons hàbits saludables i bons hàbits mediambientals.

Les activitats que faran:

• Difusió i promoció de les activitats de l’entitat mitjançant la participació en esdeveniments públics, mitjans de comunicació, conferències, seminaris, cursos formatius, trobades o qualsevol altra mitjà de divulgació.
• Col·laborarem amb l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, amb les diferents entitats del municipi, fundacions i/o empreses mitjançant convenis i treballs en xarxa per potenciar les activitats de l’entitat i contribuir en l’augment del teixit associatiu de la comunitat.

En queda exclòs tot ànim de lucre. Aquestes accions voluntàries han d’estar regides pels principis de: confidencialitat, solidaritat, altruisme, participació, responsabilitat, compromís i llibertat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada